text to image
ул. Свобода 1
Благоевград,
България
23.1028882000001
42.007846
UserLikes
Име: БИОФАРМАЦИЯ - ГС
Адрес: Благоевград, ул. Свобода 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://biofarmaciags.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Лекарствени средства
Дейност:

Търговия на едро с лекарствени стоки и медицински изделия

Ключови думи: лекарствени стоки, медицински изделия, аптеки, болнични заведения, лекарства

За нас

БИОФАРМАЦИЯ - ГС ЕООД е компания с над 20 годишен опит в търговията на лекарствени стоки и медицински изделия на територията на цяла България.


През дългите години активна пазарна дейност компанията успя да осъществи успешни и устойчиви партньорства с търговци и производители в страната и чужбина, като през годините нейни клиенти са били множество аптечни и болнични заведения на територията на цялата страна, въпреки че традиционно компанията е специализирана в обслужване на нуждите на Югозападния регион на България.


Стремежът към коректност в работата и удовлетвореност на клиентите винаги са били гаранцията за качество, висок професионализъм и надеждно партньорство с Биофармация-ГС.


Фирмата работи наравно, както с български, така и с чуждестранни производители, като приоритет са предпочитанията и нуждите на клиентите и стремежът към най-добро качество на достъпни цени.
Компанията предлага значителен асортимент от медицински изделия и апаратура, детергенти, продукти за дезинфекция, компресионен трикотаж (чорапи за разширени вени), превързочни материали, както и множество други продукти.


Фирма Биофармация-ГС ЕООД притежава всички разрешителни за търговия с медицински консумативи, както и сертификати от производителите за качество на продуктите и съответствието им с изискванията и регулациите на ЕС за конкретните изделия.

Сподели във Facebook



 
Открийте ни в Google+